HOMESTAY KONTENA MELAKA

Homestay Kontena Melaka Memang Murah dan Terbaik



Homestay Kontena Melaka Memang Murah dan Terbaik | Kebelakangan ini viral homestay yang dibina dengan kontena, haaa jangan terkejut, kontena ni macam-macam boleh buat, office atau rumah pun boleh, itulah ada satu tempat ni memang diorang buat khas homestay kontena iaitu di Melaka. Homestay kontena ini terletak di  Bukit Katil, Melaka, 5km dari tol ayer keroh dan 7 km ke pusat bandar melaka dekat dengan MiTC, zoo melaka, taman buaya, bayou water park dan gold cost melaka. Tak rugi kan dekat semua tempat dan kemudahan yang sememangnya menyenangkan urusan anda.





PELUANG BERCUTI DI HOMESTAY KONTENA MELAKA DENGAN HARGA MURAH !!! 

Ya sememangnya murah dan memberi pengalaman yang hebat untuk anda

Homestay kontena di Melaka memang terbaik cantik bab kata orang mata keranjang macam Nora danish atau Neloofa beb!

Jangan dengar orang cakap duduk dalam KONTENA ini PANAS !!!

Cuba buat "Research" dan "Survey" dulu.
Mari tengok pokok pokok yang ada dikawasan HOMESTAY KONTENA.
Kawasan memang terbaik redup dan selesa sekali.
Penginapan 2 hari 1 malam untuk satu unit homestay kontena ini adalah seperti berikut :-
Weekdays : RM 150
Weekend / cuti sekolah / cuti umum : RM 180
Itu lah harga nya .. Tiada GST ... tiada servis caj atau lain lain caj ...Ini adalah perabot atau peralatan yanng ada untuk satu unit homestay kontena .
Kapasiti untuk setiap 1 unit kontena adalah 3 ke 4 orang.
Setiap unit kontena adalah view swimming pool.
Buka saja sliding door .. beberapa langkah terus pool.
Boleh lepak tepi swimming pool ...relax relax ditemani bunyi waterfall dan air pancut.
Tempat ini adalah gated area ... siap dengan tempat BBQ.
Cuma guest homestay kontena dan studio saja yang dibenarkan menggunakan facilities yang ada di sini.
Keseluruhan tempat ini ada 4 unit homestay kontena dan 2 unit studio guest house ... boleh menampung seramai 20 ke 25 orang kalau ingin buat gathering atau family day. Terbaik dan Murah kan.

Jom kita usya gambar-gambar sikit.































Malam-malam pun boleh mandi tahu.


Siapa nak buat bbq di Homestay Kontena Melaka ... 
Pihak Homestay sediakan arang siap siap ... 
Free jer guna ... 
Tak perlu susah susah nak cari arang ... 
Atau nak sewa tempat bbq ni ... 
.
.
Cuma ...
Pihak Homestay minta jaga lah barang ini macam harta korang sendiri ....
Siap ada dapur untuk masak .....
Memang sempoiii 

 Peluang yang mereka yang ada urusan di Melaka.
 Outstation atau berkursus.
 Resit rasmi untuk claim lodging disediakan.
 Swimming Pool dibuka hingga 11pm.
 Malam malam pun boleh mandi

APA LAGI YANG BEST KAT HOMESTAY KONTENA MELAKA ??


Semua facilities ini boleh guna PERCUMA !!!


VALUE ADDED 


🏊 swimming pool

🍒tempat BBQ & arang
🎲indoor games
🍳Dapur on sharing basis di unit studio
🚘free parking
πŸ’Œwifi
πŸ“Ίastro
🚡‍♂️basikal


🎨3D painting
πŸ’Ίhammock
πŸ“Œ Gated area

Nah admin belanje sikit video bagi korang nampak exited untuk datang ke Homestay kontena melaka yang cantik dan murah ini




Tunggu apa lagi..

Mana nak dapat rate penginapan murah dan lengkap dengan macam macam kemudahan ada.




Call terus 013 3627077 ( Muslim only ) untuk tempahan penginapan di Homestay Kontena.
Jangan wassup wasup.
Lambat nanti, Bilik dah SOLD OUT.

AddressLot 2951 , Jalan Imam Kadir, Bukit Katil, 75450 Melaka, Bukit Katil, 75450 Melaka

Terus call 013 3627077 kalau tak bilik dah fully booked. atau anda boleh usya-usya foto di Facebook Hometsya Kontena Melaka